Din indkøbskurv er tom.

Salg af Castelli og Sportful er indstillet ved Virtu Cycling Gear. Vi henviser til www.EMPIRECYCLING.dk for fremtiden.

Crash replacement 50% rabat

Fri fragt over 300 kr med GLS

Vi har 90 dages returret

CASTELLI & SPORTFUL TEAMTØJ

Castellis katalog
Sportfuls katalog

 Castelli og Sportful giver din sponsor merværdi!


Når du bestiller teamtøj , så er det vigtigt på tænke på, der, i hvert fald i langt de fleste tilfælde, er der nogle sponsorer, der skal eksponeres . Derfor er det af stor betydning, hvor eksponenter på en flot og erhvervsvej og nok så vigtig, ved smukke udseende bevares selv efter mange bande og vask. Derfor er det værd, at have med i overvejelserne, om det ikke kan svare på købet og anerkendt kvalitetsmærke som Sportful eller Castelli .


Det er vigtigt at være opmærksom på de kolossale forskningsresultater, der er i kvalitet på de mange forskellige mærker der findes. Det kan være fristende alene ved kigge i pris, men det kan være en kort fornøjelse til at vælge den billigste mulige løsning, hvis udseendet hurtigt falmer, eller hvis det er tilfældet i kort tid simpelthen slides i stykker. Mænd næsten valgte værre, hvis tøjets modtagere ikke har lyst til at bruge det, fordi mærket er ukendt, eller pasformen dårlig.

Når den betaler tøjet mod ved at få eksponeret sidemærket, der har haft udgiften, så det er selvsagt af det største vigtige, på det som får tøjet også har lyst til at køre med tøjet . Ting der er vigtige for entusiaster er, at pasformen er perfekt , og attøjet er aerodynamisk , og ikke sidder og flagrer og larmer og laver vindmodstand. Det er tillige stærkt motiverende for lysten til at bruge tøjet, hvis det er af et fabrikat, som kendes fra professionel cykling.

Både Sportful og Castelli er globalt kendte premium-mærker . Verdens bedste cykelryttere har gennemført årligt valgt disse til mærker, og begge mærker har åbnet og hav af sejre i verdensmesterskaber, OL, klassikere, etapesejre og adskillige Grand Tours.
I 2020 kører blandt andre  Peter Sagan i Sportful , Det bedste verdenscykelhold, Team INEOS  kører i Castelli.

Kontakt os og få en forespørgsel til en personligt besked [email protected] eller på telefon Per Bausager +45 5182 8282