Din indkøbskurv er tom.

Salg af Castelli og Sportful er indstillet ved Virtu Cycling Gear. Vi henviser til www.EMPIRECYCLING.dk for fremtiden.

Crash replacement 50% rabat

Fri fragt over 300 kr med GLS

Vi har 90 dages returret

Persondata & samtykke

SAMTYKKE TIL AT MODTAGE MARKEDSFØRING FRA VIRTU CYCLING GROUP KONCERNEN

 

Samtykke

Jeg giver samtykke til at modtage information, nyheder og markedsføring for produkter og serviceydelser, som udbydes af Virtu Cycling Group koncernen. Samtykke gælder henvendelser fra hele Virtu Cycling Group koncernen, som udover Virtu Cycling Group A/S bl.a. omfatter

  • Team Virtu Cycling ApS (juridsk enhed – NorPro Cycling ApS)

  • Virtu Business Club (anført under Virtu Cycling Group - cvr 38004573)

  • Virtu Business Academy (anført under Virtu Cycling Group - cvr 38004573)

  • Virtu Villas SRIS

  • Virtu Travel ApS (cvr 37170208)

  • Virtu Cycling Gear ApS

 

Jeg giver samtidig samtykke til, at Virtu Cycling Group A/S og koncernforbundne selskaber må benytte dette samtykke til at spørge mig, om jeg ønsker at opdatere samtykket til at omfatte nye tiltag eller måder at kommunikere på eller andre ændringer af relevans for samtykket.

 

Hvordan kontakter vi dig?

Med dette samtykke giver du tilladelse til, at Virtu Cycling Group A/S og koncernforbundne selskaber må ringe dig op eller kontakte dig pr. SMS, kontakte dig pr. elektroniske beskeder, herunder e-mails, sociale medier (som Facebook o. lign.), app-notifikationer og kommunikationsapps (som Messenger).

 

Hvad kan du forvente at modtage?

Du vil modtage markedsføring, herunder nyhedsbreve med nyheder, historier, aktiviteter, events, tilbud, kampagner, konkurrencer, invitationer, servicemeddelelser og øvrig information.   

Markedsføringen omfatter bl.a. følgende varegrupper:  

Uddannelser: Akademiske kurser og seminarer, coaching uddannelser, events med fagligt indhold, certificeringer og øvrige uddannelser

Sport & Fritid: Beklædning, sko, træningsudstyr, cykler, tilbehør til cykler og generelt om sundhed med cykling som omdrejningspunkt

Rejser: F.eks. ferie- og pakkerejser, transport, ophold, forplejning, oplevelser, forlystelser, wellness, rejseudstyr med cykling som omdrejningspunkt

Beklædning: Tøj, sko, accessoires, plejeprodukter, herunder cremer og hudpleje

Dagligvarer: Mad, drikke, vin, nonfoodprodukter mv.

Events: Netværksarrangementer, foredrag, cykelløb, arrangementer, underholdningsevents, messer, koncerter, konkurrencer, besøg og deltagelse i tilskuerarrangementer

Analyser: Tilfredshedsanalyser, tests, analyser, spørgeskemaundersøgelser, brugerundersøgelser, loyalitetsanalyser

 

Afmelding

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og frabede dig kommunikation fra Virtu Cycling Group, såfremt det ikke længere ønskes. Du kan afmelde dig ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af alle e-mails eller ved at skrive til [email protected]

 

PERSONOPLYSNINGER

I forbindelse med din tilmelding giver du ligeledes samtykke til, at Virtu Cycling Group A/S indsamler og behandler en række personoplysninger om dig. Behandlingen vil ske i overensstemmelse med god databehandlingsskik og i øvrigt som foreskrevet i den til enhver tid værende persondataretlige lovgivning.

 

Kontaktoplysninger

Virtu Cycling Group A/S er dataansvarlig for alle indsamlede personoplysninger om dig. Du finder vores kontaktoplysninger her:

Virtu Cycling Group A/S

Lautruphøj 5, 2750 Ballerup

CVR-nr. 38004573

Tlf: 88 88 82 19

 

Har du et spørgsmål vedrørende dine personoplysninger, bedes du kontakte os på [email protected]

 

Hvilke informationer indsamler vi?

Vi gemmer de oplysninger, du afgiver, når du tilmelder dig, og når du opdaterer din profil og din tilmelding til vores nyhedsbrevs- og SMS-service. Samtidig registrerer vi tilgængelige oplysninger om dine køb.

Typen af personoplysninger vil afhænge af den konkrete situation, men kan omfatte identifikationsoplysninger, herunder navn, adresse, postnummer, e-mail, telefonnummer mv., købshistorik, arbejdsforhold, køn mv. I forhold til køb kan der ligeledes gemmes faktura-oplysninger og virksomheds-oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre købet. I tilfælde af at du opretter en profil på en eller flere af Virtu Cycling Groups website vil den indtastede information ligeledes blive gemt og eventuelt anvendt i forbindelse med kommunikation.

Vedrørende din adfærd anvendes 3. parts værktøj til sporing og tracking af din adfærd som blandt andet hvilke sider, du besøger, hvilke produkter, du klikker og lægger i kurv på vores websites samt associerede selskaber og forretningsenheders websites og øvrige egne medier. Oplysninger om, hvilke nyhedsmails og servicemails, som du åbner og klikker i anvendes ligeledes. I relation til sociale medier anvendes denne adfærd og øvrig adfærd ligeledes i vores kommunikation.

 

Formål – hvad bruger vi personoplysningerne til?

Vi behandler dine oplysninger med henblik på markedsføring og anvender de indsamlede personoplysninger aktivt til at sende dig mere relevante og målrettede information og markedsføring.

Herunder er eksempler på hvad de enkelte informationer anvendes til (udover navn og e-mail/SMS):

Område anvendes til at sende dig invitationer til arrangementer i de valgte områder samt til at sende dig geografisk opdelte informationer og invitationer.

Postnummer anvendes til geografisk inddeling af vores nyhedsbreve og SMS’er – samtidig vil det blive anvendt i forhold til lave invitationer til lokale arrangementer.

Køn kan anvendes til at sende dig informationer alt efter varens/produktets type og forbedre relevansen af vores markedsføring til dig.

Interesser vil blive anvendt til at sende dig ekstra nyheder og informationer indenfor din angivne interesse og øvrige varer relateret til dine valg. Det vil ligeledes anvendes til at højne vores mulighed for at give dig information om de områder, som du har valgt i din tilmelding/opdatering. Det er ikke afgrænset til kun at sende dig specifikt indhold vedrørende én eller flere af dine interesser. Denne liste vil løbende blive opdateret i forhold til vores vare-kategorier.

Købshistorik vil blive anvendt til at informere dig om nye varer på hylden, give mulighed for at lave genkøb på tidligere købte varer og relaterede varer ud fra tidligere køb.

Cookie-baseret adfærdshistorik anvendes til personlige anbefalinger og servicebeskeder.

Personlige oplysninger indsamlet fra dig bruges kun til de formål, som oplysningerne er indsamlet til, medmindre vi først anmoder om lov til at bruge oplysningerne til andre formål forud for sådan brug.

 

Retsgrundlaget for behandlingen

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dels dit samtykke og dels en interesseafvejning jf. databeskyttelsesforordningen art. 6.

Som nævnt ovenfor sker vores behandling af dine personoplysninger delvist på baggrund af interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. De legitime interesser, der begrunder behandlingen, er et markedsføringsformål.

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os. Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Videregivelse af oplysninger

Vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til følgende modtagere:

  • Virtu Cycling Group A/S’ koncernforbundne selskaber med henblik på at du kan modtage den mest relevante og målrettede information og markedsføring.

  • Databehandler på vegne af Virtu Cycling Group er Loyalitetsbureauet, Jens Baggesens Vej 47, 8200 Aarhus N Tel. 87 300 333, [email protected]

Herudover videregives dine personoplysninger aldrig til 3. part uden dit samtykke. Vi kan blive tvunget til at videregive dine personoplysninger uden dit samtykke, hvis vi er retlig forpligtet hertil f.eks. indberetning til offentlige myndigheder o. lign.

 

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os, hvorefter vi undersøger, om betingelserne er opfyldte.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret): Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger. Adgang til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse og forretningshemmeligheder mv.

Ret til berigtigelse (rettelse): Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning: I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling: Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet): Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

Hvis du mener, at dine personoplysninger bliver behandlet i strid med lovgivningen, er du velkommen til at kontakte os. Du har også mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.

 

Hvordan beskyttes dine oplysninger?

Vi benytter tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger, så de ikke fortabes, kommer tredjemand til kundskab eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Hvor længe gemmes dine oplysninger?

Vi opbevarer ikke oplysningerne i et længere tidsrum end det der er nødvendig af hensyn til de formål oplysningerne lovligt kan behandles. Vi sletter herefter dine personoplysninger af egen drift.    

 

Ændringer

Der kan løbende blive foretaget ændringer i disse betingelser. Så husk med jævne mellemrum at læse betingelserne igennem.