Din indkøbskurv er tom.

Salg af Castelli og Sportful er indstillet ved Virtu Cycling Gear. Vi henviser til www.EMPIRECYCLING.dk for fremtiden.

Crash replacement 50% rabat

Fri fragt over 300 kr med GLS

Vi har 90 dages returret

Salgs- og leveringsbetingelser

Handlen på www.virtucyclinggear.com forestås af:


Virtu Cycling Gear ApS
Lautruphøj 5-7
DK-2750 Ballerup
E-mail adresse: [email protected]
CVR nr. 38145711
Tel +45 2979 5155

Jyske Bank 
Reg. nr. 5061
Kontonr. 1148698


1. AnsvarHandel på www.virtucyclinggear.com kan kun finde sted, hvis brugeren erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos www.virtucyclinggear.com skal brugeren være fyldt 18 år.

2. Ordrebekræftelse og betaling
Når vi har modtaget din ordre og betaling, får du med det samme en onlinemeddelelse med besked om dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb. Ordren er ikke juridisk bindende, da vi tager forbehold for tastefejl og udsolgte vare. Du vil modtag en e-mail såfremt ordren ikke sendes. Vi anbefaler, at du udskriver og gemmer denne meddelelse, som er din ordrebekræftelse. Betalingen kan ske med Dankort, Mastercard, VISA, Elektronisk Dankort samt bankoverførsel.

Når ordren er godkendt vil du modtag en faktura på dit køb, vi sender den til den e-mail der er tilknyttet din konto.


Beløbet hæves først på dit kort, når ordren er godkendt og pakket. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Ved køb på https://www.virtuteamwear.com/teamtoj hæves betalingen ved bestilling.


3. Levering
Leveringstiden er normalt fra 1 til 2 hverdage. Du vil modtage en e-mail fra www.virtucyclinggear.com når varen er afsendt fra lageret.

Levering sker med GLS eller anden transportør.

Modtageren er forpligtet til at se efter at varen leveres i ubrudt emballage, og såfremt dette ikke er tilfældet, at foretage gennemsyn af det leverede sammen med buddet. Såfremt der er mangler skal der klages til transportøren, hvor efter virtucyclinggear.com hurtigst muligt vil erstatte eventuelle mangler. Endvidere er modtageren forpligtet til at sikre sig at forsendelsen indeholder de bestilte varer, og skulle det ikke være tilfældet, straks - og senest inden 8 dage - at påpege fejl og/eller mangler i leveringen til www.virtucyclinggear.com på e-mail [email protected] Modtageren kan ikke påberåbe sig erstatning for en forkert leveret vare såfremt varen er taget i brug.

4. Forsendelsesudgift

Der er fragtfri levering på ordrer over kr. DKK 300,00 leveret med GLS. (Gælder kun Danmark).
På ordrer under DKK 300,00 er fragtraten kr. DKK 56,25 med GLS, og DKK 90,00 med Post Danmark. Vi sender ikke til Norge 

Gælder ikke for handel på https://www.virtuteamwear.com/teamtoj


5. Faktura
Fakturaen bliver tilsendt via E-mail ved fakturering.


6. Returnering af varer / Fortrydelsesret/RMA
Vi ønsker at vores kunder skal være tilfredse med deres køb hos www.virtucyclinggear.com.

Har du fortrudt dit køb eller skal du bruge en anden størrelse, skal du lave en RMA det gør du ved at logge dig ind på min konto (Gælder kun I Danmark)

https://www.virtucyclinggear.com/customer/account/login/

Under menuen retursagen finder du den ordre, du ønsker at sende en vare retur fra. 
Når du er færdig, kan du selv printe en returlabel og sende pakken til os. (du klikker på IKONET print fragt label) 
Du bedes benytte firefox browseren, da vi i øjeblikket oplever problemer med andre browsere som edge, safari og chrome. Beklager ulejligheden

Betalingen tilbageføres til det anvendte betalingskort/gavekort/tilgodebevis. Hvis du skal bruge en anden størrelse, skal du lave en hel nu ordre og gennemfør en ny betaling.

Har du ikke en profil kan du bruge vores gæste RMA

Retur for gæster: https://www.virtucyclinggear.com/returns/guest/guest/

Kunder med login, skal logge ind.

Kunder udefor Danmark skal sende pakken til:

Virtu Cycling Gear ApS C/O TMC Logistik
Vintaperbuen 29 
DK-4070 Kirke Hyllinge
E-mail adresse: [email protected]

Du har 90 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 90 dage efter den dag du:


1. har modtaget din vare

2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare der består af flere partier eller dele

4. får den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode (punkt 4 indsættes kun ved aftaler om regelmæssig levering af varer).

Du skal inden 90 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare eller her: https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=160666#Bil3

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Undtaget for fortrydelsesretten er følgende varer:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer, fx tøj hvorpå du har bestilt specifikationer og/eller design  som afviger fra de standardvarer der findes på virtucyclinggear.com (chrash replacement kan ikke benyttes ved tøj som er designet specielt) Bestilt på  https://www.virtuteamwear.com/teamtoj

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,

Aftaler om specifikke reparations som du på forhånd udtrykkeligt har anmodet om-

Plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på.

Tidsskrifter eller magasiner.

Reklamationsvarer der ikke sendes franko til virtucyclinggear.com vil blive afvist. 
 
7. Betingelser for returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

8. Returneringsfrist
Varer kan returneres op til 14 dage efter modtagelse jævnfør returneringsbetingelserne i punkt 7


9. Returneringsanvisning
Varen sendes til følgende adresse:


Virtu Cycling Gear ApS C/O TMC Logistik
Vintaperbuen 29 
DK-4070 Kirke Hyllinge
E-mail adresse: [email protected]

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Husk at noter dit ordre nummer, så vi kan se varen kommer fra dig.

Husk at gemme din postkvittering eller track and trace-nummer som dokumentation for, at du har afsendt varen.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.


10. Forsendelsesudgifter ved tilbagelevering
Udgifterne ved tilbagelevering betales af kunden, med mindre returneringen skyldes en fejl fra www.virtucyclinggear.coms side. 

11. Refundering
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Betalingskort:
Beløbet krediteres det betalingskort, som du anvendte ved købet, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Bank:
Beløbet tilbageføres til din bankkonto. 

12.Crash replacement
Crash replacement 50% rabat på vejlende udsalgspris.  (Gælder kun vare købt direkte hos Virtu indenfor de sidste 12 måneder og kun vare som er skadet ved styrt undtaget specielt designet tøj)

13. Reklamationsret
Når du handler på www.virtucyclinggear.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Varen sendes til:

Virtu Cycling Gear ApS C/O TMC Logistik
Vintaperbuen 29 
DK-4070 Kirke Hyllinge
E-mail adresse: [email protected]

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.
13.A Klagemuligheder:
Hvis du klage over en vare eller tjeneste købt hos os www.virtucyclinggear.com, kan du indgive en klage til:

Center for klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby

Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk