Din indkøbskurv er tom.

Salg af Castelli og Sportful er indstillet ved Virtu Cycling Gear. Vi henviser til www.EMPIRECYCLING.dk for fremtiden.

Crash replacement 50% rabat

Fri fragt over 300 kr med GLS

Vi har 90 dages returret

Design dit eget cykeltøj

Hvem bedre end dig selv kan ramme dit personlige drømmedesign?

Hvis du drømmer om specialdesignet cykeltøj, så er der ingen grund til at bruge en anden designer end dig selv. Hos os kan du selv tage rollen som designer og få cykeltøj i eget design, så du får dit helt personlige udseende på landevejen. Design dit cykeltøj ved hjælp af vores værktøjer og få præcis det resultat, du går efter.

Du får mulighed for at specialdesigne tøjet til turen, så du næsten ikke engang får lyst til at få hverken pointtrøjen eller den gule førertrøje! Design dit eget cykeltøj, så du bliver set på vejen, hvad end du cykler i høj sol eller kulsort mørke. Lige meget om du skal bruge cykel-outfittet til en hyggetur eller en seriøs konkurrence om førstepladsen, så er design af eget cykeltøj både sjovt og med til at gøre cykelturen til noget helt specielt.

Lav dit eget cykeltøj og oplev, hvordan køreturen på asfalten bliver noget helt andet. Vær din egen holdkaptajn og design selv cykeltøj, så du guider dig og dit hold i den rigtige retning og viser konkurrenterne, hvordan man kører løbet med stil! Design cykeltøj og mærk asfalten under hjulene som en rytter født på ny!

Læs også om firma cykeltøj Ring til Lizette Bausager +45 5182 8292 eller send en e-mail til [email protected]